Welkom op de website van Museum Van Loon!

Accepteer Nee, liever niet

Prachtige fotoshoot locatie in hartje Amsterdam

Historisch grachtenhuis Museum Van Loon

Unieke fotoshoot en video locatie in Amsterdam: Museum Van Loon

Museum Van Loon is te huur als locatie voor fotoshoots of filmopnames. Het museum heeft verschillende prachtige kamers geheel in stijl; zoals de Vogelkamer (met uniek blauw vogeltjes behang), de Schaapjeskamer (een slaapkamer met schaapjes op het behang en beddengoed), de Blauwe Salon, de Rode Slaapkamer en een prachtig trappenhuis met veel daglicht. Natuurlijk kan er ook worden gefotografeerd in onze mooie binnentuin.

Beschikbaarheid:

- Ma & Di: 9.00u – 17.00u (op deze dagen is het museum gesloten voor bezoek en heeft u het museum voor u zelf)

- Wo – Vrij: 9.00u – 17.00u (op deze dagen zijn er bezoekers aanwezig en zal de fotoshoot per kamer plaatsvinden)

- Buiten deze tijden is mogelijk op aanvraag

- Koffie en thee is beschikbaar

- Tafels, kledingrekken en stoelen zijn aanwezig. Net als een koelkast, oven en fornuis.

- In het souterrain is een ruimte beschikbaar voor visagie, styling en haar.

Graag maken wij u erop attend dat u kijkt naar een museale locatie. We kijken graag met u naar de mogelijkheden, maar ons pand en de collectie staan voorop in onze afwegingen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Naam*:
E-mailadres*: