Welkom op de website van Museum Van Loon!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Accepteer Nee, liever niet

Museum Van Loon

Tickets

Bijzondere Verhuur Locatie

Bijeenkomsten in Museum Van Loon

De sfeervolle eetkamer en salons hebben eeuwenlang dienst gedaan als ontmoetingsplek. Vrienden, familie en hooggeplaatste personen kwamen langs voor een praatje of een drankje. Dit open karakter willen wij behouden. Daarom is het mogelijk om de kamers te huren voor een lezing of ontvangst. Ook het koetshuis staat ter beschikking voor uw evenement.

 

Dineren op een bijzondere locatie in Amsterdam

Sinds 1672 wordt in de eetkamer van het huis gedineerd. Nog steeds kunt u deze kamer, met uitzicht op de Keizersgracht, huren om uw familie, vrienden of relaties te ontvangen voor een exclusief diner of lunch. Maar denk ook zeker aan een bijzonder kerstdiner of borrel geheel in kerstsferen. Ook het koetshuis is beschikbaar voor uw evenement. 

 

Rondleiding op maat

Onze ervaren gidsen verzorgen rondleidingen door het museum, zowel tijdens openingstijden als na 17.00 uur. Een rondleiding door het museum is mogelijk voor € 90,- plus € 11,- entree per persoon. U kunt uw rondleiding aanvullen met koffie/thee en een stuk appelschnitt van Patisserie Kuyt in het koetshuis. Reserveren is noodzakelijk via verhuur@museumvanloon.nl


Locatie voor Huwelijken

Sinds 2012 is Museum Van Loon een officiële trouwlocatie. Het is mogelijk om een huwelijksceremonie te organiseren tijdens openingsuren of na 17.00 uur. Graag raden wij u voor de plechtigheid Andréa Schipper aan van Trouwbureau Amsterdam. U kunt contact opnemen voor meer informatie.

 

Het is helaas niet mogelijk om alleen een trouw fotoshoot te houden in het museum. 

 

 

Voor offertes en vragen kunt u contact opnemen met verhuur@museumvanloon.nl of 020 624 52 55.