Welkom op de website van Museum Van Loon!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Accepteer Nee, liever niet

Museum Van Loon

Tickets

Vrienden

Vrienden zijn altijd welkom!

Museum Van Loon ontvangt geen structurele subsidie en is daarom afhankelijk van entreegelden en financiële steun van derden. Als u dit bijzondere zeventiende-eeuwse grachtenhuis een warm hart toedraagt dan kunt u Museum Van Loon ondersteunen als lid van Van Loon 100, Van Loon 672, de Vriendenkring of als Patron.


Het museum vindt het belangrijk dat vrienden op de hoogte blijven en zich betrokken voelen bij het museum. Zo zijn alle vrienden van harte welkom op de jaarlijkse zomer- en kerstborrel, openingen en hebben zij altijd gratis toegang tot het museum. Wij hopen onze kring van vrienden te vergroten en hopen u te mogen ontmoeten bij één van onze activiteiten!


Vriendenkring Museum Van Loon

De vriendenkring van Museum Van Loon bestaat sinds vele jaren. Het doel van de vriendenkring is om het museum te ondersteunen om speciale projecten mogelijk te maken. Zo kon in 2009 het koetshuis aangekocht worden met hulp van de Van Loon vriendenkring.  
Lid van de vriendenkring wordt u voor €70.- per jaar. Het lidmaatschap met partner bedraagt €110.-

 

Van Loon 672

Van Loon 672 richt zich op de leeftijdsgroep vanaf 35 jaar. Het doel van Van Loon 672 is om op een originele en constructieve manier bij te dragen aan de continuïteit van het Museum Van Loon. Met regelmaat worden activiteiten georganiseerd waar u uw liefde voor kunst, uw passie voor ‘t leven en belangstelling voor anderen in een inspirerende en unieke omgeving kunt delen.  
Voor €60.- per jaar wordt u lid van Van Loon 672. Het lidmaatschap met partner bedraagt €100.-.

 

Van Loon 100

Van Loon 100 is een club van jonge, enthousiaste professionals uit verschillende maatschappelijke sectoren die het leuk vinden om er met elkaar voor te zorgen dat Museum Van Loon over 100 jaar nog steeds levendig is. De leeftijd van de leden ligt doorgaans tussen de 25 en 35 jaar. Het Van Loon 100 bestuur organiseert speciaal voor deze groep zo’n drie exclusieve evenementen per jaar waarbij er na afloop mogelijkheid is voor een drankje en een praatje.  
Het lidmaatschap van Van Loon 100 kost €45.- per jaar. Het lidmaatschap met partner bedraagt €80,-.

 

Patrons Circle van Museum Van Loon

De Patrons van Museum Van Loon leveren een substantiële financiële bijdrage gedurende een periode van ten minste 5 jaar.* Vanaf een schenking van € 1.000,- per jaar bent u Patron van het museum en geniet u bijzondere privileges, zoals reductie op de avondhuur voor het organiseren van een eigen evenement, de uitnodiging voor het jaarlijkse Patrons Circle Diner en uitnodigingen voor alle lezingen, openingen en de zomer- en kerstborrel.
* Graag geven wij u meer informatie over fiscaal aantrekkelijk schenken.

 

Vriendenrekening:
Rabobank NL10RABO0134305493
BIC: RABONL2U

 

 

Aanmeldformulier

Hierbij meld ik mij / ons aan als:


*Uw keuze:
Vriendenkring voor € 70,- per jaar
Vriendenkring, met partner voor € 110,- per jaar
Van Loon 672 voor € 60,- per jaar
Van Loon 672, met partner voor € 100,- per jaar
Van Loon 100 voor € 45,- per jaar
Van Loon 100, met partner voor € 80,- per jaar

Stuur mij meer informatie over de Donateurskring (vanaf € 1000,- per jaar).

 

*Bankrekening:

NB: Het bedrag wordt tot wederopzegging jaarlijks van uw rekening afgeschreven, u ontvangt hiervan bericht. U heeft een weigeringsperiode van 30 dagen indien u het niet eens bent met het incassobedrag. De hoogte van de bijdrage kan door het bestuur worden gewijzigd.

 

*Naam:
*Geslacht:
Man
Vrouw
*Geboortejaar:
*Straat:
*Postcode en woonplaats:
*E-mailadres:
 

Gegevens partner (indien van toepassing):


Naam partner:
Roepnaam partner:
Geslacht partner:
Man
Vrouw
Geboortejaar partner:
E-mailadres partner:

 

 

*

Hierbij verklaar ik dat bovenstaande gegevens juist zijn en ga ik akkoord met de incasso van mijn lidmaatschapsbijdrage.

 

* verplicht veld