Corona maatregelen Museum Van Loon

woensdag, 27 mei 2020

Corona maatregelen Museum Van Loon

In lijn met de maatregelen van de regering en het RIVM met betrekking tot het coronavirus zijn wij vanaf 1 juni weer geopend. En daar zijn wij blij om! Op deze pagina lichten wij u in over een aantal veelgestelde vragen over uw bezoek. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe informatie.

Aangepaste openingstijden:

Vanwege het coronavirus heeft Museum Van Loon tijdelijk de openingstijden aangepast.

Maandag: Gesloten (wel open voor verhuur en privé-rondleidingen)

Dinsdag: Gesloten (wel open voor verhuur en privé-rondleidingen)

Woensdag: 10.00 - 17.00

Donderdag: 10.00 - 17.00

Vrijdag: 10.00 - 17.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 10.00 - 17.00

Online reserveren niet meer verplicht

Per 1 juli is reserveren voor uw museumbezoek niet meer verplicht, spontaan bezoek is mogelijk mits de maximale capaciteit van het museum nog niet is bereikt. Bezoekers met een reservering hebben altijd voorrang.

Online reserveren blijft onze voorkeur houden zodat wij de bezoekersstromen goed kunnen regelen. Op onze website kunt u een tijdslot reserveren voor uw bezoek. In eerste instantie staan de tijdsloten open tot en met augustus 2020. Dit om te kunnen bijsturen en inspringen om veranderingen in de protocollen mocht de situatie daar om vragen.

Reserveer voor uw museumbezoek

Coronaprotocol

- Blijf thuis bij klachten zoals verkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius). Graag zien wij u later in goede gezondheid terug.

- Houd 1,5 meter afstand tot elkaar

- Volg de aangegeven looproute

- Hoest en nies in de binnenkant van uw ellenboog

- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg

- Volg altijd de hygiënemaatregelen op en de aanwijzingen van de medewerkers in het museum

- Desinfectiemiddelen aanwezig

- Betalingen alleen met pin

- Zorg goed voor elkaar en heb begrip voor de situatie!

Looproutes door het museum

Museum Van Loon werkt met één looproute door het huis. Dit is goed aangegeven door het huis en wij vragen u te letten op pijlen met eenrichtingsverkeer en voorrang.

Per kamer kan een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten. Dit staat duidelijk aangegeven per ruimte. Onze medewerkers zijn aanwezig voor eventuele vragen.

Rondleidingen

Rondleidingen zijn mogelijk in het museum mits u lid bent van hetzelfde huishouden. Voor de mogelijkheden vragen wij u contact op te nemen met maxboogaard@museumvanloon.nl.

Garderobe

Er is een onbewaakte garderobe beschikbaar voor uw jas(sen). De kluisjes zijn helaas niet in gebruik op het moment. Wij vragen u om met zo min mogelijk spullen het museum te komen bezoeken.

Fotograferen

Fotograferen is vanaf 1 juli weer mogelijk in het museum.
Heeft u voor professioneel gebruik beeld nodig of wilt u het museum boeken voor een fotoshoot, dan kunt u een mail sturen naar info@museumvanloon.nl.

Route naar het museum

Museum Van Loon zit op de Keizersgracht 672. Wij vragen u lopend of met de fiets te komen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren bij de dichtstbijzijnde parkeergarage Parking Prins & Keizer

Gebruik van het openbaar vervoer wordt afgeraden.

U vindt onze richtlijnen op onze website en op verschillende plekken in het museum

Door het bezoeken van Museum Van Loon gaat u akkoord met de aangepaste maatregelen zoals aanvulling op onze bezoekersvoorwaarden. De tijdelijke maatregelen en bezoekersvoorwaarden kunnen tussentijds wijzigen. Deze wijzigingen zullen wij op deze pagina melden en in de (online) bezoekersvoorwaarden. Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@museumvanloon.nl