Welkom op de website van Museum Van Loon!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Accepteer Nee, liever niet

Museum Van Loon

Tickets

Combiticket Tassenmuseum Hendrikje!

donderdag, 3 maart 2016 - maandag, 30 mei 2016

Combiticket Tassenmuseum Hendrikje!

Op 3 maart opende Museum Van Loon de high fashion tentoonstelling Mode bij Van Loon. De tentoonstelling gaat in op de Europese High Society mode vanaf 1850. Tegelijkertijd is in Tassenmuseum Hendrikje de tentoonstelling Street Couture te zien, waarbij het museum het spanningsveld opzoekt tussen haute couture en global Street Fashion. Beide musea zijn gevestigd in een historisch Amsterdams grachtenpand en bevinden zich op nog geen 500 meter afstand van elkaar.

Voor modeliefhebbers is een bezoek aan beide tentoonstellingen een perfecte combinatie. Daarom is er in de periode 4 maart tot en met 30 mei 2016 een combiticket. Bij het bezoek aan één van de musea, ontvangen bezoekers € 3,- korting op het entreeticket voor het volgende museum. Het is mogelijk om bij elk museum te starten.

Het combiticket is geldig van 3 maart – 30 mei 2016. Het is niet geldig in combinatie met andere kortingen en niet inwisselbaar voor contant geld. Het combiticket is niet van toepassing op het groepstarief of op andere kortingstarieven.