Welkom op de website van Museum Van Loon!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Accepteer Nee, liever niet

Museum Van Loon

Tickets

Fringe Festival

woensdag, 10 september 2014

Fringe Festival

A festival on the brink of reality: tien dagen lang performance, live art, (muziek)theater, dans en ongeremde energie. 

Het Amsterdam Fringe Festival is een ongeselecteerd, ongetemd en ongejureerd festival: een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Met 10 dagen lang 80 verschillende voorstellingen op meer dan 40 verschillende locaties. 

Voor de Fringe is Amsterdam een stad die pas opbloeit bij kunstlicht. Een stad die ontwaakt bij schemering, een stad die gonst en broeit en die muzikanten, straatartiesten, theatermakers, goochelaars, slangenbezweerders, nerd-chique brainiacs, decorbouwers en post-avantgardisten aantrekt als een reusachtige magneet. 

In Museum Van Loon zal de voorstelling HIER NU te zien zijn op woensdag 10 september om 12:30 en 14:00 uur. 

HIER NU gaat over een man die bezeten is van details. Als toeschouwer word je meegenomen in zijn kleine, absurde wereld. Zijn obsessies zijn soms grappig en vaak verrassend herkenbaar. Gedurende de voorstelling verschuift de toon echter. Zijn realiteitszin lijkt te vervagen, terwijl zijn energie tot een climax komt. En dan... 

Met HIER NU wordt voor het eerst een dansvoorstelling vertoond in de schitterende zeventiende eeuwse regentenwoning waar Museum Van Loon is gevestigd. 

HIER NU won de eerste prijs voor beste solo bij SoloDuo Competitie in Keulen, Certamen Coreografico Maria Carbonell in Valencia en Cápsulas in Sevilla. 

Meer informatie en kaarten via 
Fringe Festival