Welkom op de website van Museum Van Loon!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Accepteer Nee, liever niet

Museum Van Loon

Tickets

Wandelconcert langs de Gracht 2014

zondag, 1 juni 2014

Wandelconcert langs de Gracht 2014

Op 1 juni 2014 vindt voor de derde keer ‘het Wandelconcert’ plaats: drie gerenommeerde ensembles treden op in drie grachtenmusea. Het publiek wandelt langs de Keizer- en de Herengracht, van museum naar museum en beluistert drie recitals van elk een half uur. 

Men kan kiezen voor het ochtendprogramma (vanaf 11.30 uur) of het middagprogramma (vanaf 14.30 uur), beiden met hetzelfde repertoire. Consumpties zijn tussendoor verkrijgbaar. 

Kaarten zijn voor €55,- verkrijgbaar via de website van Museum Geelvinck. Speciaal voor Museumkaarthouders geldt een korting van € 10. Tevens worden er CD’s onder de bezoekers verloot. 

Programma: 

- Museum Geelvinck: Musica Amphion brengt ‘Met Mozart, van Klavecimbel tot Piano‘, een programma dat naadloos aansluit bij de in Museum Geelvinck tentoongestelde historische piano’s. 

- Museum Van Loon: Camerata Trajectina speelt ‘Muziek uit de Gouden Eeuw’, in de prachtige recent gerestaureerde blauwe salon. 

- Cromhouthuizen / Bijbels Museum: BRISK speelt Bach op een enorme verzameling blokfluiten, waarbij u ‘Achter de Gevels’ kunt kijken, een fototentoonstelling over vier eeuwen wonen aan de gracht. 

Adressen: 

Museum Geelvinck, Keizersgracht 633 (tram 16, 24) 

Museum Van Loon, Keizersgracht 672 (tram 16, 24) 

Cromhouthuizen / Bijbels Museum, Herengracht 366 – 368 (tram 1, 2)