Welkom op de website van Museum Van Loon!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Accepteer Nee, liever niet

Museum Van Loon

Tickets

Crowdfunding campagne

Help de tuin van Museum Van Loon ook in 2021 bloeien!

woensdag, 28 april 2021 - maandag, 31 mei 2021

Crowdfunding campagne

Help de tuin van Museum Van Loon ook in 2021 bloeien!

Onze tuin is levend erfgoed en daar moet intensief voor gezorgd worden. Door de coronacrisis is dit echter niet meer zo makkelijk. Daarom hebben we uw hulp hard nodig!

 

De tuin van Museum Van Loon is een bijzonder stukje groen in Amsterdam. Bezoekers hebben vaak geen idee dat er zo’n grote tuin verscholen zit achter de gevel van het grachtenpand. Andere mensen kennen de tuin juist wél, door de Open Tuinen Dagen of de Opera in de Grachtentuin die wij elk jaar organiseren.

 

Bekijk hier de campagne op voordekunst

 

Levend erfgoed

De tuin heeft onderhoud nodig: minstens vier keer per jaar verschillende tuinbeurten en nieuwe beplanting. En dit onderhoud is erg kostbaar en door de corona-situatie waarin we met zijn allen zitten helaas niet meer zo vanzelfsprekend…

 

Vanwege de coronacrisis is het museum en ook de tuin alweer een hele tijd gesloten. En dat raakt ons diep. Het museum ontvangt namelijk geen structurele subsidies en we zijn dus erg afhankelijk van onze bezoekers. Door de tijdelijke sluitingen van het museum kunnen we helaas niet zoveel bezoekers ontvangen als we zouden willen. Ook financieel zijn wij hierdoor heel hard getroffen en hebben we alle hulp nodig om onze tuin ook in 2021 (en verder) weer te laten bloeien. Dit is waarom we deze actie in het leven hebben geroepen.

 

Red onze Rozen en ontvang leuke tegenprestaties!

Met uw steun kunnen we de tuin weer alle aandacht geven, het onderhoud voortzetten en de tuin klaarmaken voor de zomer, wanneer er hopelijk weer veel bezoekers kunnen langskomen voor een kopje koffie in het stille groen.

 

Help ons en onze tuin!
Word de Held van de Hulst, de Beschermer van de Beuk of de Redder van onze Rozen.

 

Alle bedragen groot of klein maken een verschil en echt alle beetjes helpen!

Zeg het voort!

 

Klik hier om naar de campagne pagina te gaan en een donatie te doen. 

 

Alvast heel erg veel dank!


Met hartelijke groeten,

Team Museum van Loon