Welkom op de website van Museum Van Loon!

Deze website maakt gebruik van cookies.
Meer weten? Lees ons cookiebeleid.

Accepteer Nee, liever niet

Museum Van Loon

Tickets

Highlights concert

Lavinia Meijer in Museum Van Loon

woensdag, 12 augustus 2020 - vrijdag, 14 augustus 2020

Highlights concert

Lavinia Meijer in Museum Van Loon

Deze zomer klinken in de binnentuin van het museum voor een aantal dagen de klanken van de harp. Drie dagen in augustus neemt Lavinia Meijer, winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009 en een van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd, u mee langs werken van William Croft, Ludovico Einaudi, Yann Tiersen, Erik Satie, Philip Glass én van zichzelf.

 

Een bijzondere samenwerking tussen Lavinia Meijer en Museum Van Loon, ontstaan vanuit de wens om – ook in deze tijden – mensen te laten samenkomen met muziek. Wij verwelkomen u graag voor een uniek en intiem concert in de binnentuin van het museum.

 

Lavinia Meijer (1983), debuteerde in Carnegie Hall in New York in 2007 en wordt sindsdien regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika. Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium, alsook met Laurie Anderson, Sufjan Stevens en Iggy Pop. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden-en platina-status. www.laviniameijer.com

 

Details

Data: 12, 13 en 14 augustus 2020

Tijden: 16.00 en 18.00

Duur: ca. 45 min

Kosten: 25 euro

Locatie: de tuin van Museum Van Loon, Keizersgracht 672 in Amsterdam

 

Reserveer een ticket

 

Vanwege de coronamaatregelen zijn er maar een aantal kaartjes per concert beschikbaar, ten alle tijden wordt de 1,5 m afstand gehandhaafd. Bij slecht weer verplaatst het concert naar het Koetshuis van het museum.

 

Lavinia Meijer

 

Foto Lavinia Meijer: Corbino

Foto Museum tuin: Friso Boven