Online tours met conservator Willem te Slaa

Museum huis tour

Online tours met conservator Willem te Slaa

Museum huis tour

Helaas is het museum de komende periode gesloten. Maar gelukkig blijven we online gewoon open!

Nu het museum tijdelijk gesloten is geeft conservator Willem te Slaa online verschillende rondleidingen door het museum. Zo neemt Willem u mee door de tuin en het huis, langs de verschillende kamers en verborgen kasten en vertelt hij over de Van Loon familiegeschiedenis.

Heeft u vragen over de Van Loon familiegeschiedenis of over bepaalde objecten uit het museum? Stel uw vraag dan via Instagram en Facebook.

Heeft u genoten van de online tour van Willem en wilt u een bijdrage doen? Dan kun je een donatie doen voor uw online bezoek. Zo helpt u het museum direct om de komende tijd zo veel mogelijk projecten, van restauraties tot tentoonstellingen, voort te zetten. Alle donaties, groot en klein, zijn zeer welkom! Hartelijk dank!

Bekijk de online rondleidingen hieronder via YouTube:

Museum Van Loon online tour #1 De Bel-etage

Museum Van Loon online tour #2 De eerste verdieping