Debat: Witte instituten en black achievers

Donderdag: 17 oktober, 19.30 – 21.30

Debat: Witte instituten en black achievers Debat: Witte instituten en black achievers
€ 0,00

In samenwerking met de Black Achievement Month en het NiNsee vindt op donderdag 17 oktober een discussieavond plaats over de rol van (culturele) instituten om structureel bij te dragen aan inclusiviteit. Waarom blijven veel instituten wit? Wat is er nodig om ruimte te bieden aan black achievers?

Met Karin Amatmoekrim, Eelco van der Lingen, Jessica de Abreu, Susan Aukema en Nicole Terborg als moderator.

De discussieavond is inclusief een bezoek aan de tentoonstelling Aan de Surinaamse grachten voorafgaande aan het debat (deuren openen om 18.30).

18.30 - 19.30: (optioneel) bezoek aan de tentoonstelling Aan de Surinaamse grachten - Van Loon & Suriname (1728 - 1863)

19.30 - 21.30: Debat

Er zijn geen kosten verboden aan het debat, wel graag aanmelden via het aanmeldformulier svp.