Museum Van Loon Vrienden Vrienden

Vriendenkring Museum Van Loon

De vriendenkring van Museum Van Loon bestaat sinds vele jaren. Het doel van de vriendenkring is om het museum te ondersteunen om speciale projecten mogelijk te maken. Zo kon in 2009 het koetshuis aangekocht worden met hulp van de Van Loon vriendenkring.  
Lid van de vriendenkring wordt u voor €70.- per jaar. Het lidmaatschap met partner bedraagt €110.- 
Meldt u aan via de "Word vriend"-pagina >


Van Loon 672

Van Loon 672 richt zich op de leeftijdsgroep vanaf 35 jaar. Het doel van Van Loon 672 is om op een originele en constructieve manier bij te dragen aan de continuïteit van het Museum Van Loon. Met regelmaat worden activiteiten georganiseerd waar u uw liefde voor kunst, uw passie voor ‘t leven en belangstelling voor anderen in een inspirerende en unieke omgeving kunt delen.  
Voor €60.- per jaar wordt u lid van Van Loon 672. Het lidmaatschap met partner bedraagt €100.-.
Meldt u aan via de "Word vriend"-pagina > 

Van Loon 100

Van Loon 100 is een club van 100 jonge, enthousiaste professionals uit verschillende maatschappelijke sectoren die het leuk vinden om er met elkaar voor te zorgen dat Museum Van Loon over 100 jaar nog steeds levendig is. De leeftijd van de leden ligt doorgaans tussen de 25 en 35 jaar. Het Van Loon 100 bestuur organiseert speciaal voor deze groep zo’n drie exclusieve evenementen per jaar waarbij er na afloop mogelijkheid is voor een drankje en een praatje.  
Het lidmaatschap van Van Loon 100 kost €45.- per jaar. Het lidmaatschap met partner bedraagt €80,-.
Meldt u aan via de "Word vriend"-pagina > 

 

 

Vriendenrekening: 
bank Insinger NL21 INSI 0732452392 BIC: INSI NL2A 
t.n.v. Stichting Van Loon 

 


Vrienden agenda