Museum Van Loon Vrienden Vrienden

Vriendenkring Museum Van Loon

De vriendenkring van Museum Van Loon bestaat sinds vele jaren. Het doel van de vriendenkring is om het museum te ondersteunen om speciale projecten mogelijk te maken. Zo kon in 2009 het koetshuis aangekocht worden met hulp van de Van Loon vriendenkring.  
Lid van de vriendenkring wordt u voor €70.- per jaar. Het lidmaatschap met partner bedraagt €110.- 
Meldt u aan via de "Word vriend"-pagina >


Van Loon 672

Van Loon 672 richt zich op de leeftijdsgroep vanaf 35 jaar. Het doel van Van Loon 672 is om op een originele en constructieve manier bij te dragen aan de continuïteit van het Museum Van Loon. Met regelmaat worden activiteiten georganiseerd waar u uw liefde voor kunst, uw passie voor ‘t leven en belangstelling voor anderen in een inspirerende en unieke omgeving kunt delen.  
Voor €60.- per jaar wordt u lid van Van Loon 672. Het lidmaatschap met partner bedraagt €100.-.
Meldt u aan via de "Word vriend"-pagina > 


Van Loon 100

Van Loon 100 is een club van 100 jonge, enthousiaste professionals uit verschillende maatschappelijke sectoren die het leuk vinden om er met elkaar voor te zorgen dat Museum Van Loon over 100 jaar nog steeds levendig is. De leeftijd van de leden ligt doorgaans tussen de 25 en 35 jaar. Het Van Loon 100 bestuur organiseert speciaal voor deze groep zo’n drie exclusieve evenementen per jaar waarbij er na afloop mogelijkheid is voor een drankje en een praatje.  
Het lidmaatschap van Van Loon 100 kost €45.- per jaar. Het lidmaatschap met partner bedraagt €80,-.
Meldt u aan via de "Word vriend"-pagina > 

 

Patrons Circle van Museum Van Loon

De Patrons van Museum Van Loon leveren een substantiële financiële bijdrage gedurende een periode van ten minste 5 jaar.* Vanaf een schenking van € 1.000,- per jaar bent u Patron van het museum en geniet u bijzondere privileges, zoals reductie op de avondhuur voor het organiseren van een eigen evenement, de uitnodiging voor het jaarlijkse Patrons Circle Diner en uitnodigingen voor alle lezingen, openingen en de zomer- en kerstborrel.
* Graag geven wij u meer informatie over fiscaal aantrekkelijk schenken.
Meldt u aan via de "Word vriend"-pagina > 

 

Vriendenrekening: 
bank Insinger NL21 INSI 0732452392 BIC: INSI NL2A 
t.n.v. Stichting Van Loon 

 


Vrienden agenda


Restauratie en herinrichting Souterrain

Donderdag, 13 april 2017 - Zaterdag, 30 september 2017

Restauratie en herinrichting Souterrain

Momenteel worden de vroegere personeelsvertrekken in het souterrain hersteld. Dit herstel, aangevuld met nieuwe evenementen en programma’s, maakt het dagelijkse huishouden zowel “upstairs” als “downstairs” weer zichtbaar in huis.

Wij excuseren ons voor de overlast die deze verbouwing kan veroorzaken tijdens uw bezoek.

Vanaf midden september kunt u voor het eerst de wijnkelder, de zilverpoetskamer en de opslagkelder betreden.


…meer info